Odder Grundtvigske Valgmenighed
arrangerer udflugt til Aakjærs "Jenle"
Tirsdag den 28. maj 2019

Vi kører i bus fra Valgmenighedens forsamlingshus, Rørthvej 34 kl. 9.30 og er hjemme igen kl. ca 18.Tag selv en sandwich med til frokost. Drikkevarer kan købes i bussen.Vi holder en pause på vejen til Jenle, hvor vi spiser den medbragte mad.På turen er der rundvisning på Jenle, kaffe med bolle og tærte og tid til at gå lidt rundt på området.I bussen bliver der mulighed for at synge Jeppe Aakjær-sange.Deltagelse er åben for alle.Tilmelding senest mandag d. 29. april til Jonna Bredkjær på tlf: 22998963.

Søndag den 28. april 2019 kl. 19

Koncert med Odder Strygerensemble som består af ca. 15 amatørmusikere og ledes af Todd Cadieux, der er violinist i Aarhus Symfoniorkester. På programmet er bl. a. titelmelodien fra Schindlers liste. Bryllup på Troldhaugen og en klaverkoncert afHaydn.

Højskoleeftermiddage

foredragene vil finde sted - så vidt mulig d. 3. torsdag i måneden

Pris pr. foredrag, kaffe og sang 50 kr.

Alle er velkomne.

Odoo billede og tekstblok

Fællesmåltider

I foråret 2012 tog Ellen Maribo initiativet til at starte "Fællesspisning og Fællessang". Valgmenigheden, Frimenigheden og Sognekirken er sammen om at arrangere det 3 gang om foråret og 3 gange om efteråret

Fællesspisning i Kirkecentret den 8.3.2018 - 12.4.2018  kl. 18.00.
Som sædvanlig synger vi efter Højskolesangbogen.
Efter spisningen er der et kort indlæg samt kaffe og kage. Pris kr. 60.-

Alle er velkomne.

Tilmelding sker til: Yvette Secher-Nielsen tlf. 8654 4345 / 2515 0374 senest tirsdagen før